Specials

Trends & must haves

Ben jij op zoek naar dat unieke geschenk met een extra touch, een kleinigheidje voor elke gelegenheid?
Decoratief, lekker geurtje, bedankje, must have, trends,... hier vind je het allemaal!

Voor heren, dames, kids, tieners,... Buurvrouw, vriendin, broer, opa, collega,... Voor ieder wat wils!


Onze amber blokjes zorgen voor een frisse geur in je interieur voor heel lange tijd, want wanneer de geur verminderd rasp je een paar keer over het blokje en komt de geur steeds weer.

Ook kan je rasp deeltjes in je stofzuiger doen zo verspreid hij een frisse geur tijdens het stofzuigen.

Je kan ook stukjes afbreken en deze laten smelten voor wat extra geuren indien gewenst.

Deze blokjes zijn een must have voor iedereen die houd van een zalige geur in huis.

De leistenen borden met tekst zijn 100% natuurlijk en zijn populair vanwege de liefdevolle of humoristische teksten. 

De Wooden hearts zijn de ultieme woonaccessoires met een leuke boodschap. Deze houten accessoire heeft een natuurlijke look, wat voor een warme uitstraling zorgt. 

Hier vind je verschillende kleine geschenkjes voor elke gelegenheid. Een kleinigheidje voor de buren, een vriendin, de juf,...
Verwennerij, lekkere geurtjes, kleine gelukjes met een leuke boodschap. Meer moet het soms niet zijn.

De veiligheid van uw kind is belangrijk voor ons! Daarom zijn onze gordelbeschermers voor kinderen onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Het knusse kussen voorkomt dat het hoofd knikt en houdt de nek/nek in een ergonomische positie tijdens het slapen tijdens het rijden. Is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar.

Het werkt eigenlijk heel eenvoudig: gooi de Blossombs waar je maar bloemen wilt: in je tuin, langs de sloot of op een kaal stukje grond in en rondom de stedelijke gebieden. Blossombs hoef je niet ingraven, maar eventueel licht aandrukken in de aarde. Wacht vervolgens op de regen of gebruik een gieter. Na een paar dagen ‘barsten’ ze open en zie je kleine plantjes verschijnen.

Deze knuffels komen helemaal vanuit Polen naar België. Elk jaar komen er nieuwe collecties knuffels uit die we regelmatig in onze winkel zullen presenteren. De wereld hoorde van Metoo® toen de Angela-serie werd gemaakt. Sindsdien zijn de poppen op vele continenten permanent in de kinderkamers (en de harten van baby's en kinderen) binnengedrongen. Metoo®-knuffels zijn niet alleen geliefd bij kinderen, maar ook bij hun ouders vanwege het prachtige ontwerp, omdat ze zacht zijn en prachtig verschillen van ander speelgoed.

De was van sojakaarsen is mooi, de kaarsen branden beter dan de bekende paraffine kaarsen, het is duurzamer voor zowel het milieu, je huis als jezelf en je kunt sojakaarsen ook nog voor andere doeleinden gebruiken zoals handcrème. Sojakaarsen worden gemaakt van de olie dat uit een sojaboon is geperst. De kaarsen zijn dus ook helemaal vegan. De geurkaarsen worden gesierd met leuke, lieve of grappige quotes zodat je altijd iets passends kunt vinden voor elke gelegenheid. Alle kaarsen zijn gemaakt van duurzame sojawas.

Deze jerrycans mini bars zijn 100% handmade, we bouwen zelf een soort kastje van hout in de jerrycans met een deurtje. Na de mini bars hebben we ook de auto koffer en de BBQ jerrycan ontworpen.