Specials

Trends & must haves

Ben jij op zoek naar dat unieke geschenk met een extra touch, een kleinigheidje voor elke gelegenheid?
Decoratief, lekker geurtje, bedankje, must have, trends,... hier vind je het allemaal!

Voor heren, dames, kids, tieners,... Buurvrouw, vriendin, broer, opa, collega,... Voor ieder wat wils!


Hier vind je verschillende kleine geschenkjes voor elke gelegenheid. Een kleinigheidje voor de buren, een vriendin, de juf,...
Verwennerij, lekkere geurtjes, kleine gelukjes met een leuke boodschap. Meer moet het soms niet zijn.


Dit cadeautje is één van de lekkere verassingen die je kan bestellen bij ons.

Maak van elke gelegenheid een feest met deze ambachtelijke boeren cake bak mix! Ontworpen voor zowel dé beginnende bakkers als ervaren keukenkunstenaars, biedt onze mix de perfecte balans tussen gemak en een heerlijke smaak.


Verwen jezelf of iemand anders met dit leuke cadeauzakje met een vegan lippenbalsem en handcrème. 

Een 100% vegan en dierproefvrij body scrub voor een heerlijk, zachte huid. De huid wordt effectief geëxfolieerd door de effectieve en natuurlijke suikerkorrels waardoor jouw huid aanvoelt als een gepolijste perzik. Met de zoet-frisse Lemon Verbana geur, ga jij deze dag helemaal rocken.


Onze amber blokjes zorgen voor een frisse geur in je interieur voor heel lange tijd, want wanneer de geur verminderd rasp je een paar keer over het blokje en komt de geur steeds weer.

Ook kan je rasp deeltjes in je stofzuiger doen zo verspreid hij een frisse geur tijdens het stofzuigen.

Je kan ook stukjes afbreken en deze laten smelten voor wat extra geuren indien gewenst.

Deze blokjes zijn een must have voor iedereen die houd van een zalige geur in huis.


De was van sojakaarsen is mooi, de kaarsen branden beter dan de bekende paraffine kaarsen, het is duurzamer voor zowel het milieu, je huis als jezelf en je kunt sojakaarsen ook nog voor andere doeleinden gebruiken zoals handcrème. Sojakaarsen worden gemaakt van de olie dat uit een sojaboon is geperst. De kaarsen zijn dus ook helemaal vegan. De geurkaarsen worden gesierd met leuke, lieve of grappige quotes zodat je altijd iets passends kunt vinden voor elke gelegenheid. Alle kaarsen zijn gemaakt van duurzame sojawas.


De Wooden hearts zijn de ultieme woonaccessoires met een leuke boodschap. Deze houten accessoire heeft een natuurlijke look, wat voor een warme uitstraling zorgt. 


De leistenen borden met tekst zijn 100% natuurlijk en zijn populair vanwege de liefdevolle of humoristische teksten. 


Het werkt eigenlijk heel eenvoudig: gooi de Blossombs waar je maar bloemen wilt: in je tuin, langs de sloot of op een kaal stukje grond in en rondom de stedelijke gebieden. Blossombs hoef je niet ingraven, maar eventueel licht aandrukken in de aarde. Wacht vervolgens op de regen of gebruik een gieter. Na een paar dagen ‘barsten’ ze open en zie je kleine plantjes verschijnen.


Deze knuffels komen helemaal vanuit Polen naar België. Elk jaar komen er nieuwe collecties knuffels uit die we regelmatig in onze winkel zullen presenteren. De wereld hoorde van Metoo® toen de Angela-serie werd gemaakt. Sindsdien zijn de poppen op vele continenten permanent in de kinderkamers (en de harten van baby's en kinderen) binnengedrongen. Metoo®-knuffels zijn niet alleen geliefd bij kinderen, maar ook bij hun ouders vanwege het prachtige ontwerp, omdat ze zacht zijn en prachtig verschillen van ander speelgoed.


Deze jerrycans mini bars zijn 100% handmade, we bouwen zelf een soort kastje van hout in de jerrycans met een deurtje. Na de mini bars hebben we ook de auto koffer en de BBQ jerrycan ontworpen.