Algemene voorwaarden

Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van A kind of magic. Door het plaatsen van een bestelling verklaart u met onderstaande voorwaarden akkoord te gaan en verantwoordelijk te zijn over uw daad van aankoop. 

Verkoper 
A kind of magic is gevestigd op volgend adres : 
Sint-truidensesteenweg 3b bus 6 
3440 Zoutleeuw 
België 
BTW nr : BE0848.293.110 


Prijzen 
Alle prijzen worden uitgedrukt in euro. 
De prijzen gelden steeds per stuk tenzij anders vermeld. 
De prijzen zijn steeds exclusief verzendingskosten, inclusief btw. 
De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Wij zijn niet aansprakelijk voor gevolgen van deze fouten en kunnen niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn. 

Aansprakelijkheid 
Alle artikelen die verkocht worden door A kind of magic worden zo exact mogelijk weergegeven en omschreven. Mocht er zich toch een fout voordoen, of afwijkende kleur zijn, dan kunnen wij hier niet aansprakelijk voor gesteld worden. (Ook de instelling en kwaliteit van uw beeldscherm hebben hier een invloed op.) 
A kind of magic kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van producten die worden aangeboden op onze website. 

Schade 
Indien er schade is aan de levering dient de consument dit te melden binnen de 48uur na aflevering van de goederen met duidelijk fotomateriaal*. Wanneer dit niet binnen de 48uur gedaan wordt, moet de consument zelf opdraaien voor de schade. 

 

* Eén foto van het artikel waar de schade duidelijk zichtbaar op is. Eén foto van de buitenkant van de verzenddoos waarop het verzendlabel duidelijk leesbaar is. Eén foto van de vulling van de verzenddoos met het artikel erin.

 

Betalingsvoorwaarden 
Facturen zijn betaalbaar binnen de 14dagen. 
Er wordt een verwijlinterest aangerekend vanaf 1 maand na factuurdatum van 2,75% per maand op het factuurbedrag. 
Er wordt een algemene schadevergoeding aangerekend van 10% op het factuurbedrag. 
Er worden administratieve onkosten aangerekend voor een forfait van € 15. 

 

Bestelling annuleren

U kan als consument de bestelling annuleren binnen de 24uur, er wordt dan een administratieve kost aangerekend van 3,50euro.

 

Verzending

De levering gebeurt via verschillende partners die met ons samenwerken.

- Bpost (Belgie)

- Bpost (Nederland), enkel bestelling via contactformulier.

 

Wij hanteren de verwerkingstijd van 10 a 14 werkdagen** (van maandag tot vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen tellen niet mee) afhankelijk van de drukte. Er kan altijd iets mis gaan met leveringen of een enorm drukke periode, en dan kan de levertermijn langer duren. De verzendingskost hangt af van; het gewicht, breekbaar of niet breekbaar, België of Nederland. 

 

Voor België verzendkosten 7,50euro en met verzekering 8,50euro*.

Voor Nederland (via contactformulier bestellen) verzendkosten €18,50 en met verzekering €21*. Voor de methode 'Enveloppe - geen track&trace' is het €6. Als u als nog besteld, zonder eerst contact op te nemen, mogen wij u contacteren om het resterende bedrag bij te betalen. Annulering van deze bestelling is niet mogelijk.

 

Gelieve rekening te houden als u een delicaat artikel besteld samen met een zwaarder artikel voor verzending.

Wij mogen u contacteren om deze af te halen of een extra kost te laten betalen om persoonlijk te leveren.

Zo niet bent u verantwoordelijk als de artikelen stuk aankomen. Wilt u de bestelling annuleren dan wordt er een extra administratieve kost aangerekend.

*Onder voorbehoud van het gewicht.

 

Wij maken de verzendetiketten aan samen met verschillende bestellingen. Het kan dan zijn dat u al een bericht krijgt van bpost, maar daarom is u pakket nog niet verzonden. Pas als u van de webshop van A kind of magic een mail binnen krijgt dat het verzonden is, is het effectief verzonden.

 

Wanneer Bpost vertragingen op loopt door eender welke reden, is A kind of magic niet aansprakelijk voor laattijdig leveren hiervan. Wanneer het pakket naar de post wordt gebracht door A kind of magioc, wordt het normaliter de dag erna geleverd. Tenzij er natuurlijk vertraging is bij Bpost door Bpost.

 

Herroepingsrecht

De consument heeft het recht aan A kind of magic mee te delen dat hij afziet* van de aankoop, binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de artikelen en het terug retour te sturen. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

*Enkel als er een klacht is van schade aan het artikel door fabrieksfout of foutieve afwerking door ons kan het artikel geretourneerd worden.

U krijgt dan een tegoedbon of er wordt een nieuw artikel opgestuurd na ontvangst van retour. 

De consument stuurt deze dan in originele verpakking terug met de door ons bezorgde retouretiket. Het artikel dient in ongewijzigde staat terug gezonden te worden binnen de 14 dagen.
Van zodra wij de artikelen in originele staat hebben ontvangen wordt uw tegoedbon (met uitzondering van de verzendkosten) doorgestuurd of een nieuw artikel binnen de 30 dagen. 
Artikelen die afgeprijsd zijn (bij acties, solden of door gebruik van een kortingscode) kunnen niet geretourneerd worden.

Wanneer u een foutieve bestelling heeft ontvangen die voor een andere klant bedoeld is, lost A kind of magic dit op met een nieuw verzendetiket. Zodat beide pakketten bij de juiste klant terecht komen. 


Retouradres:
A kind of magic
Sint-truidensesteenweg 3b bus 6
3440 Zoutleeuw

Bij het annuleren van een bestelling na 24uur alvorens deze wordt verstuurd zijn bovenstaande voorwaarden ook van toepassing.

 

Pre-order

Als er pre-order bij het artikel staat, wilt dit zeggen dat het niet op voorraad is. Maar wel onderweg naar A kind of magic is voor levering. Deze artikelen hebben een langere levertermijn van de leverancier naar A kind of magic. Dus kan de verwerkingstijd van je bestelling van dit product langer duren dan de standaard verwerkingstijd. 

 

Jerrycan minibar

De 10L en 20L jerrycan minibar kan een hogere verzendkost hebben door het gewicht van het pakket, dit is ook afhankelijk of deze gevuld is of niet. 

 

De jerrycan in bestelbaar in verschillende types indeling houtwerk bij verschillende groottes en soorten (bier, whisky,...) en kleuren. Regelmatig zijn deze niet verkrijgbaar door leveranciers. Wanneer deze besteld is door de consument en er een beschadiging is op het stock artikel is A kind of magic in zijn recht om de bestelling te annuleren of een andere kleur/model aan te bieden aan de consument. 

 

De standaard kleuren zijn zwart, groen, rood, blauw en grijs.

De standaard maten zijn 5L, 10L en 20L.

De standaard indelingen houtwerk zijn type 1 voet-rug, type 2 twee vakken en type 3 H-indeling (zie foot's hieronder). Als de consument dit niet expliciet doorgegeven heeft of aangeduidt, werkt A kind of magic volgens deze standaarden.