Verzenden en verwerkingstermijn

De levering gebeurt via verschillende partners die met ons samenwerken.

- Bpost (Belgie)

- PostNL (Nederland) (enkel bestelling via mail).

 

Wij hanteren de verwerkingstijd van 10 a 14 werkdagen (van maandag tot vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen tellen niet mee) afhankelijk van de drukte. Er kan altijd iets mis gaan met leveringen of een enorm drukke periode, en dan kan de levertermijn langer duren. De verzendingskost hangt af van; het gewicht, breekbaar of niet breekbaar, België of Nederland. 

 

Voor België verzendkosten €8 en met verzekering €9,50*. Voor de methode 'Enveloppe - geen track&trace' is binnen België €3,50.

Voor Nederland (via contactformulier bestellen) verzendkosten €12 en met verzekering €14,50*. Voor de methode 'Enveloppe - geen track&trace' is het €7. Als u als nog besteld, zonder eerst contact op te nemen, mogen wij u contacteren om het resterende bedrag bij te betalen. Annulering van deze bestelling is niet mogelijk.

 

Gelieve rekening te houden als u een delicaat artikel besteld samen met een zwaarder artikel voor verzending.

Wij mogen u contacteren om deze af te halen of een extra kost te laten betalen om persoonlijk te leveren.

Zo niet bent u verantwoordelijk als de artikelen stuk aankomen. Wilt u de bestelling annuleren dan wordt er een extra administratieve kost aangerekend.

*Onder voorbehoud van het gewicht.

 

Wij maken de verzendetiketten aan samen met verschillende bestellingen. Het kan dan zijn dat u al een bericht krijgt van bpost, maar daarom is u pakket nog niet verzonden. Pas als u van de webshop van A kind of magic een mail binnen krijgt dat het verzonden is, is het effectief verzonden.

 

Wanneer Bpost vertragingen op loopt door eender welke reden, is A kind of magic niet aansprakelijk voor laattijdig leveren hiervan. Wanneer het pakket naar de post wordt gebracht door A kind of magioc, wordt het normaliter de dag erna geleverd. Tenzij er natuurlijk vertraging is bij Bpost door Bpost.

BELEID ROND RETOURS DOOR BPOST

Wanneer uw bestelling door Bpost terug naar afzender (A kind of magic) wordt gestuurd (om welke reden dan ook) nemen wij zelf geen contact meer op met u als klant. U heeft 14 dagen de tijd na ontvangst van de retour bij ons om contact te nemen als u de bestelling opnieuw wil laten versturen. U zal hiervoor de extra verzendkosten betalen + een administratieve kost van € 3,50. 

Wanneer u de bestelling niet wil laten terug opsturen, crediteren wij de bestelling voor u met een aftrek van de verzendkosten en een administratieve kost van € 3,50. Dit is niet van toepassing op gepersonaliseerde artikelen.

Bestelling annuleren

U kan als consument de bestelling annuleren binnen de 24uur, er wordt dan een administratieve kost aangerekend van €3,50. Later annulering is niet mogelijk.

HERROEPINGSRECHT

De consument heeft het recht aan A kind of magic mee te delen dat hij afziet* van de aankoop, binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de artikelen en het terug retour te sturen. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

*Enkel als er een klacht is van schade aan het artikel door fabrieksfout of foutieve afwerking door ons kan het artikel geretourneerd worden.

U krijgt dan een tegoedbon of er wordt een nieuw artikel opgestuurd na ontvangst van retour. 

De consument stuurt deze dan in originele verpakking terug met de door ons bezorgde retouretiket. Het artikel dient in ongewijzigde staat terug gezonden te worden binnen de 14 werkdagen.
Van zodra wij de artikelen in originele staat hebben ontvangen wordt uw tegoedbon (met uitzondering van de verzendkosten) doorgestuurd of een nieuw artikel binnen de 30 dagen. 
Artikelen die afgeprijsd zijn (bij acties, solden of door gebruik van een kortingscode) kunnen niet geretourneerd worden.

Wanneer u een foutieve bestelling heeft ontvangen die voor een andere klant bedoeld is, lost A kind of magic dit op met een nieuw verzendetiket. Zodat beide pakketten bij de juiste klant terecht komen. 


Retouradres:
A kind of magic
Sint-truidensesteenweg 3b bus 6
3440 Zoutleeuw

Bij het annuleren van een bestelling na 24uur alvorens deze wordt verstuurd zijn bovenstaande voorwaarden ook van toepassing.

Schade

Indien er schade is aan de levering dient de consument dit te melden binnen de 48uur na aflevering van de goederen met duidelijk fotomateriaal*. Wanneer dit niet binnen de 48uur gedaan wordt, moet de consument zelf opdraaien voor de schade. 

 

* Eén foto van het artikel waar de schade duidelijk zichtbaar op is. Eén foto van de buitenkant van de verzenddoos waarop het verzendlabel duidelijk leesbaar is. Eén foto van de vulling van de verzenddoos met het artikel erin.

Pre-order

Als er pre-order bij het artikel staat, wilt dit zeggen dat het niet op voorraad is. Maar wel onderweg naar A kind of magic is voor levering. Deze artikelen hebben een langere levertermijn van de leverancier naar A kind of magic. Dus kan de verwerkingstijd van je bestelling van dit product langer duren dan de standaard verwerkingstijd.