Communie - vormsel

lente feest

New New New

Vanaf 29/03 in stock bij leverancier, vanaf april leverbaar door ons.

Presentatie stukken

Collecties - thema's

We hebben verschillende thema's uitgewerkt, maar natuurlijk kan u ook de artikelen apart kiezen en bestellen. Door de thema's voor te stellen, proberen wij het voor u gemakkelijker te maken om alles te combineren en inspiratie op te doen.

Algemene geschenkjes

Hier vind u alle geschenkjes terug voor de gasten van het feest. U stelt zelf samen en kiest de kleuren. Toch hulp nodig? Stuur ons even een berichtje via de facebook pagina https://www.facebook.com/KindOfMagicHomemade

Cadeaus voor meter/oma

Nog op zoek naar een cadeautje voor de meter, oma, tantes,...? Kortom de mensen die iets extra verdienen op deze speciale dag! Hier vind je zeker iets!

Cadeaus voor peter/opa

Nog op zoek naar een cadeautje voor de peter, opa, nonkels,...? Kortom de mensen die iets extra verdienen op deze speciale dag! Hier vind je zeker iets!

Grote bestelling voor communie/lentefeest

Wilt u graag een bestelling plaatsen waarvan u van één zelfde artikel meerdere stuks nodig heeft. Vraag via dit formulier een vrijblijvende offerte aan. Vanaf 10 stuks van het zelfde artikel werken wij met een korting. Wilt u graag langskomen om alles van dicht bij te bekijken, vul dan ook gerust het formulier in.