• Besteldeadling Vaderdag 31/05 verzending - 04/06 afhalen
  • Verwerkingstijd 10-14WERKdagen* (zat-zon-feestdag tellen niet mee)
  • Last minute bestelling? Neem eerst contact op!
  • Een vraag? Vul het contactformulier in.

Gordelbeschermers

KINDERVRIENDELIJKE MOTIEVEN
HOGE KWALITEIT & PERFECTE PASVORM: de veiligheid van uw kind is belangrijk voor ons! Daarom zijn onze gordelbeschermers voor kinderen onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. De stoffen en het klittenband hebben we met de grootste zorg uitgekozen. De gordelbeschermer is gemaakt van robuust materiaal met een schuimvulling die zich perfect aanpast aan de lichaamsvorm van het kind.
EENVOUDIGE REINIGING: Vuil op de veiligheidsgordelbeschermer kan meestal gemakkelijk met de hand worden weggewreven. Als de vlekken wat hardnekkiger zijn, kun je de gordelbeschermer ook schoonmaken met een spons en warm water. Houd er rekening mee dat de gordelbeschermer niet in de wasmachine mag worden gewassen
UNIVERSEEL GEBRUIK & EENVOUDIGE TOEPASSING: Het bevestigen van de belt saver is heel eenvoudig! Plaats de gordelbeschermer eenvoudig om de autogordel en sluit deze goed af met de klittenbandsluiting. Uiteraard kan de autogordelbeschermer ook gebruikt worden op een fietsstoeltje, buggy, babyzitje en kinderautostoeltje (o.a. Maxi Cosi, Britax Römer, Cybex, Safety 1st, Clamaro, LCP Kids, XOMAX, Babyblume, Recaro, Kidku , enzovoort.).


Gordel slaapkussens

HOGE KWALITEIT & KINDVRIENDELIJKE ONTWERPEN: De veiligheid van uw kind is belangrijk voor ons! Daarom zijn onze riemkussens onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles.
GEZOND SLAPEN IN DE AUTO: Het knusse kussen voorkomt dat het hoofd knikt en houdt de nek/nek in een ergonomische positie tijdens het slapen tijdens het rijden. Het gordelkussen heeft een afmeting van 30x12 cm en is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar.
EENVOUDIGE REINIGING: De hoes van de riembeschermer kan bij dagelijks gebruik snel vuil worden. Voor de best mogelijke hygiëne kun je het meegeleverde kussen uit de hoes halen en de hoes apart wassen in de wasmachine op 40 graden. Als het kussen vies is, kan het natuurlijk ook zonder problemen in de wasmachine.
EENVOUDIGE INSTALLATIE: Het bevestigen van het slaapkussen is heel eenvoudig! Doe het kussen eenvoudig om de autogordel en sluit deze goed af met het klittenband. Het kussen kan natuurlijk ook gebruikt worden in een autostoeltje of als alternatief zonder gordel in de trein of het vliegtuig.