Little presents

Hier vind je verschillende kleine geschenkjes voor elke gelegenheid. Een kleinigheidje voor de buren, een vriendin, de juf,...
Verwennerij, lekkere geurtjes, kleine gelukjes met een leuke boodschap. Meer moet het soms niet zijn.

Rozetten

Dit is een leuke collectie feestelijke rozetten met alle kroonleeftijden in de kleuren gold/white. Party rozettes zijn erg leuk om op te spelden als er iemand jarig is, met pensoein gaat, geslaagd is, ... .


Little star light

De Star Lights zijn een prima toevoeging voor uw cadeautje. Deze Little Star Light met tekst  is gemaakt van glas, en door middel van een ledlampje is de tekst die op de Star Light staat extra goed te zien. De batterij is inbegrepen en is oplaadbaar.


Kaars in glas

De kaarsen in glas zijn een sfeervolle aanwinst voor elke interieur. Deze kaars met tekst is verkrijgbaar in een mooie glazen pot, bevat 340 gram kaarsvet en heeft hierdoor ongeveer 80 branduren. Deze witte geurkaarsen hebben een vanille geur.


Metaal flesopener

De metaal bier openers zijn niet alleen praktisch, ze zullen ook regelmatig een glimlach veroorzaken vanwege de grappige tekst die erop staat. De bieropeners zijn gemaakt van zwart metaal, wat ze een stoere uitstraling geeft.


Bruisballen

Op zoek naar een verwencadeau voor je allerliefste tante, de leukste buren of omdat gewoon zomaar omdat je iemand lief vind. Met dit leuke setje van mini bruisballen en een badspons verwen je iedereen. Met deze bruisballen kun je wel 5 keer in bad. Daarnaast zorgt de badspons ervoor dat je de dode huidcellen verwijderd waardoor je een gladde en zachte huid krijgt.


Scrubzout

Scrubzout is hét ideale product voor iedereen die wil genieten van een mooie, zachte en gezonde huid. Dit heerlijke fijnkorrelige scrubzout heeft een kalmerende werking. Het verjongt de huid en stimuleert de doorbloeding met een zachte en soepele huid als resultaat. Het scrubzout verwijdert dode huidcellen en is door de fijne structuur ook geschikt voor de gevoelige huid. Breng het scrubzout aan op de natte huid, masseer het in en spoel het na met water.

Daarnaast kan je met scrubben pukkeltjes en puistjes verminderen, ingegroeide haartjes losmaken, en littekens laten vervagen.

Het is niet nodig om je huid elke dag te scrubben, dan kan je huid zelfs beschadigd raken want zoveel cellen gaan er nu ook weer niet dood per dag. Probeer daarom om de 2 of 3 dagen je lichaam een scrub te geven, dus zo’n 2 keer per week is voldoende.


Autoparfum geurblikje

De heerlijke autoparfums laten jouw auto nog lekkerder ruiken. Meer dan ooit te voren. De geur blijft maar liefst 45 tot 60 dagen in de auto hangen. Het is een heerlijke frisse geur in een andere verpakking waardoor het net even anders is dan de aller daagse geurhangers. De geurblikjes passen precies in de bekerhouder van de auto. Deze leuke autoparfum geurblikjes zijn juist ook leuk voor de mannen. Ze zijn altijd trots op hun auto en nu ruikt de auto ook nog is lekker voor een langere periode.

Deze heerlijke autoparfum geurblikjes zijn niet alleen ideaal voor in de auto maar ook voor in de bus, bestelwagen, caravan, camper en overige ruimtes zoals een kledingkast, toilet, slaapkamer etc.

Trek de deksel open om de geur vrij te laten. Klik de deksel er weer op, draai aan de deksel om de geur weer vrij te laten. Hoe verder je het schuifje open zet, hoe sterker de geur. Plaats ze overal, ze zijn lekvrij!


Roomsprays

De Roomsprays zijn een geweldige manier om je huis weer heerlijk te laten ruiken. Onze huisparfum (Roomspray) is zeer eenvoudig in gebruik. Om een lekker geurtje te verspreiden in je huis volstaat het al om een aantal keer te sprayen. Je spuit de roomspray op de bank, je bed, een plaid of gewoon ergens in de ruimte voor een fris gevoel in huis. Maar ook na het koken kan het een aanwinst zijn in je huis. 

Wij staan er uiteraard om bekend dat we op onze artikelen een leuke tekst hebben zodat het geweldige cadeaus zijn om te geven en te krijgen. 


Amber blokje

Een cadeautje krijgen is leuk, maar een cadeautje geven is eigenlijk veel leuker! Want hoe leuk is het om iemand blij te maken met een origineel cadeau voor welke gelegenheid dan ook? Dit leuke kleine cadeautje is er ook zo één om weg te geven. In dit doosje zit een heerlijk ruikend wit of zwart amberblokje.

De geur van een amberblokje blijf je minimaal één jaar ruiken.


Zeephartje

Cadeaus krijgen is leuk, maar cadeautjes geven is veel leuker! Want hoe leuk is het als je iemand blij kan maken met een origineel cadeau voor welke gelegenheid dan ook? In dit leuke gondeldoosje zit een hartvormig zeepje met touw. Het is een leuk, klein en hip cadeautje die je aan iedereen kan geven. Vaak geven de kleinste cadeautjes het grootste plezier. Een kleinigheidje kan iedereen blij maken, ook zomaar.